03 січня 2012

Методичні поради для Євроклубів із проведення міжгенераційних тренінгів

Продовжуючи тему міжгенераційного діалогу в рамках Європейського року активного старіння та солідарності між поколіннями, пропонуємо другий тренінг з циклу "Через діалог - до солідарності поколінь". 

Поради з проведення тренінгу доступні тут: http://goo.gl/fm6EL. За цим коротким лінком будуть доступні нові матеріали до Європейського року 2012: http://goo.gl/uwpVG


Європейський рік активного старіння та солідарності між поколіннями 2012 в Україні було презентовано 19.12.2012 у Представництві Європейського Союзу в Україні. Під час майстерні для Євроклубів, що проводила Українська асоціація європейських студій (УАЄС) у рамках проекту “Залучення молодіжних європейських клубів до збереження історичної пам'яті в Україні”, був пілотований тренінг з міжгенераційного діалогу, матеріали якого доступні тут: goo.gl/VW7Km. Сайт проекту: iremember.org.ua.

УАЄС запрошує Євроклуби, громадські організації та зацікавлених фахівців приєднатись до ініціативи “Європейський рік 2012 в Україні” тут: ey2012ua.wordpress.com.


Тренінг другий: “Діалог та партнерство в контексті теорії поколінь” Версія 1.1

Автор: Аліна СОЛНИШКІНА, к.соц.н., соціолог, тренер
е-пошта: alina1980sol@rambler.ru

Мета тренінгу: опанування учасниками шляхів і методів взаєморозуміння та толерантного відношення між представниками різних поколінь, через поглиблення теоретичних знань та закріплення практичних навичок.

Джерело: http://ukraineuroclubs.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

Немає коментарів:

Дописати коментар