14 червня 2012

ЕнергоНЕефективність: чому ми досі гріємо асфальт? - експертна толока

18 червня о 11:00 в Конференц залі "Європейського містечка" відбудеться толока "ЕнергоНЕефективність: чому ми досі гріємо асфальт?" на якій будуть презентовані результати дослідження Святослава Павлюка "Дієва державна політика енергоефективності - основа модернізації  ЖКГ".

Мета заходу - проаналізувати  ефективність споживання енергетичних ресурсів у секторі ЖКГ та надати рекомендації уряду щодо реформування політики енергозбереження у цьому секторі.

Учасники фахової дискусії обговорять причини неефективного споживання енергетичних ресурсів у секторі ЖКГ, проаналізують втрати від наявної політики енергозбереження та презентують альтернативні варіанти реформування сектору енергозбереження.

До участі в дискусії запрошені: представники уряду та Верховної Ради України, Міністерства фінансів України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, КМДА, незалежні експерти, представники дипломатичного корпусу, міжнародних організацій та медіа.

Під час заходу будуть презентовані  результати дослідження <<Дієва державна політика енергоефективності - основа модернізації  ЖКГ>>, яке здійснили експерти Громадської експертної ради при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Ініціатор заходу: Громадська експертна Рада при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС

Робочі мови Форуму заходу: - українська, англійська (синхронний переклад).

Немає коментарів:

Дописати коментар