02 квітня 2011

Проект ЄС провів оцінку проблем і потреб Євроклубів в Україні


В рамках проекту ЄС "Підтримка Євроклубів в Україні у 2011 році" було проведено дослідження (експертне онлайн-опитування) щодо оцінки проблем і потреб шкільних Євроклубів.*


Мета опитування – через оцінку проблем, з якими Євроклуби стикаються у щоденній діяльності, та потреб, котрі постають перед ними, – допомогти Євроклубам покращити власне розуміння своєї місії.
 

Звіт за результатами опитування доступний на блозі “Євроклуби в Україні”, його також можна завантажити за коротким лінком: http://goo.gl/ySVb0. Більш детальна інформація про проект доступна на інтернет-сайті Представництва ЄС в Україні. 
 
Додаток: 
Інші дослідження Євроклубів доступні за коротким лінком: http://goo.gl/Cb3Tj
     
* * *

* Опитування проводилось Українською асоціацією європейських студій (УАЄС, europa.org.ua) у співпраці з Центром політологічних досліджень, м. Донецьк (cps.dn.ua), в рамках проекту Представництва Європейського Союзу в Україні "Підтримка Євроклубів у 2011 році", та за сприяння проекту УАЄС за програмою ЄС ім. Жана Моне "Євросинергія в Україні".


Із запитаннями та пропозиціями щодо реалізації проекту "Підтримка Євроклубів в Україні у 2011 році" запрошуємо звертатись до Сергія Штукаріна, координатора проекту, тел.: +38 (050) 917 26 11, або Анни Ковбасюк, асистентки проекту, тел.: +38 (099) 031 41 49, е-пошта: euroclub.org.ua@gmail.com. За додатковою інформацією можна також звертатись до Ольги Максименко, координатора програм преси та інформації у Представництві ЄС в Україні, тел.: +38 (044) 390 80 10, е-пошта: delegation-ukraine-press@eeas.europa.eu.

Немає коментарів:

Дописати коментар