03 червня 2011

Гармонізація та синхронізація європейських та українських інноваційних програм - семінар

6 червня 2011 року у конференц-залі Донецького державного університету управління, вул. Челюскінців, 163 а відбудеться науково-практичний семінар "Гармонізація та синхронізація європейських та українських інноваційних програм".

Семінар організовано за підтримки Агентства регіонального розвитку "Донбас" та Міжнародного фонду "Відродження", а також за сприяння Донецької обласної державної адміністрації, Донецького регіонального центру з інвестицій та розвитку та Донецького державного університету управління

Мета семінару - допомогти українським науковцям ефективно використовувати можливості українських та міжнародних фінансових програм підтримки та розвитку науки та створення синергії між гравцями інноваційного поля України.

Семінар працюватиме за такими напрямками:
1. Європейська практика підтримки та прискорення реалізації інновацій.
2. Впровадження інноваційних проектів, вдосконалення підходів та організаційної структури їх реалізації.
 
Участь у семінарі безкоштовна. Вхід – за запрошеннями. Для участі у семінарі потрібна реєстрація за адресою (donetsk@in.gov.uash@in.gov.uatata.khokhova@gmail.com).

Реєстраційна форма додається.

Час початку роботи семінару з’ясовуйте, будь ласка, у організаторів.

Організаційний комітет Науково-практичного семінару "Гармонізація та синхронізація європейських та українських інноваційних програм", вул. Ходаковського, 5, тел.: (062) 206 69 36.

Немає коментарів:

Дописати коментар