12 березня 2012

Імплементація “секторного acquis” ЄС в Україні - семінар Жана Моне

Національний університет “Києво-Могилянська академія” та Українська асоціація європейських студій запрошують усіх, хто цікавиться питаннями європейської інтеграції і права, взяти участь в Другому семінарі з актуальних питань права ЄС у рамках програми ім. Жана Моне.

11 квітня 2012 року в НаУКМА відбудеться Другий семінар з актуальних питань права ЄС у рамках програми ім. Жана Моне. Тема цьогорічного заходу: “Імплементація і застосування “секторного acquis” ЄС у правовій системі України: здобутки, проблеми і виклики”. Під час цієї події провідні українські та іноземні науковці і експерти з права ЄС обговорять прогрес, досягнутий нашою державою, і виклики застосування “секторного acquis” ЄС в Україні.

Цільова аудиторія семінару: науковці, експерти з європейських студій, правники, викладачі і студенти соціальних дисциплін, вчені, журналісти, державні службовці та працівники органів місцевого самоврядування, усі, хто цікавиться правовими аспектами відносин між ЄС і Україною, європейськими студіями.

Проект за програмою Європейської Комісії ім. Жана Моне, в рамках якого відбудеться семінар, з 2010 року реалізує факультет правничих наук Національного університету “Києво-Могилянська академія” (НаУКМА). Цей проект передбачає викладання нових курсів, підготовку навчальних і наукових публікацій, проведення різноманітних наукових і експертних заходів у сфері права Європейського Союзу, а також створення в університеті кафедри права ЄС ім. Ж. Моне.
Детальніша інформація про проект та програма семінару доступна на Порталі "Європейські студії в Україні" Української асоціації європейських студій http://www.europa.org.ua/.

Останній термін реєстрації для участі в семінарі: 03 квітня 2012 року. Для реєстрації надсилайте заявки на електронну адресу europa.org.ua@gmail.com вказавши П.І.Б. науковий ступінь, назву кафедри і ВНЗ. Додаткову інформацію з організаційних питань можна отримати за телефоном 050 733 9494. КІЛЬКІСТЬ УЧАСНИКІВ ОБМЕЖЕНА!

* * *

Контактна особа: Анна ХВОРОСТЯНКІНА, е-пошта: europa.org.ua@gmail.com

Анонс та програма семінару тут: http://goo.gl/vbiJE

Немає коментарів:

Дописати коментар