30 березня 2012

Як змусити державну допомогу допомагати? - експертна толока в Києві

ГЕР запрошує взяти участь в експертній толоці "Як змусити державну допомогу допомагати?", яка відбудеться 3 квітня 2012 року з 10:00 до 12:00 в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ", за адресою  вул. Б.Хмельницького, 8/16.

Мета заходу - проаналізувати стан реформування державної допомоги в Україні та надати рекомендації уряду щодо покращення системи контролю за наданням і ефективністю витрачання бюджетних коштів. Учасники фахової дискусії обговорять причини низької ефективності бюджетних видатків, проаналізують втрати від непрозорого та неякісного надання державної допомоги, презентують експертне бачення реформування системи державної допомоги, базуючись на досвіді країн ЄС.

До участі в дискусії запрошені: представники уряду та Верховної Ради України, незалежні експерти, представники дипломатичного корпусу, міжнародних організацій та журналісти.

Під час заходу будуть презентовані результати консультативної роботи, підготовленої в рамках проекту "Економічні аспекти Європейської інтеграції України крізь призму виконання пріоритетів ПДА: експертний аналіз, рекомендації та публічна дискусія", який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження". Проект здійснюється у співпраці з Громадською експертною радою при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Ініціатор заходу: Громадська експертна Рада при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС

Робочі мови Форуму заходу: - українська, англійська (синхронний переклад).

Просимо підтвердити Вашу участь за  тел. 067 232 69 23, або e-mail: youkraine.eu@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар