25 жовтня 2011

Підбито підсумки конкурсу на кращу наукову статтю з євростудій 2011 року

Урочисте нагородження переможців другого конкурсу видання "Європейські студії і право" на найкращу статтю з європейських студій відбулось в м. Львів у рамках п’ятого Конгресу ВГО "Українська асоціація європейських студій".

Конкурс на кращу статтю з євростудій 2011 року проводився засновниками електронного журналу "Європейські студії і право" – Українською асоціацією європейських студій та Національним університетом "Одеська юридична академія". Конкурс проводився за підтримки Світової асоціації євростудій і програми ЄС ім. Жана Моне.

Конкурсною комісією було отримано близька десятка статей, з яких три було допущено до конкурсу. До складу конкурсної комісії входили найдосвідченіші вітчизняні та іноземні експерти з різних галузей євростудій. Оцінювання робіт проводилось за рейтинговою системою, з кодуванням даних про учасників конкурсу. Після підведення підсумків оцінювання було визначено переможців конкурсу:

Перше місце посів Василь ПАЛІЮК, доцент кафедри цивільно-правових наук миколаївського комплексу Національного університету «Одеська юридична академія», за статтю "Місце конвенції про захист прав людини і основоположних свобод у правовій системі Європейського Союзу", яку конкурсна комісія визнала кращою.

Друге місце посів Євген ГАВРИЛОВ, головний спеціаліст юридичного відділу Міністерства освіти та науки Російської Федерації Красноярського краю, за статтю "Європейський суд з прав людини та компенсація моральної (немайнової) шкоди, що спричинена приниженням ділової репутації юридичних осіб".

Третє місце посіла Альона КІР’ЯК, студентка 4 курсу відділення «міжнародне право» Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, за статтю "Зміст та значення Шенгенських aquis у системі права Євросоюзу".

Статті-переможці конкурсу буде опубліковано у виданні "Європейські студії і право" у 2012 році. Інформацію про авторів кращих статей буде поширено серед членів Світової асоціації євростудій. Переможця конкурсу (І місце) було нагороджено відповідною відзнакою Світової асоціації, та грошовою премією на V Конгресі УАЄС.

Більш детальна інформація про конкурс – на сторінці електронного журналу "Європейські студії і право" (на сайті europa.org.ua в розділі "Журнал"). Е-пошта редакції: uesa.journal@gmail.com, тел.: + 38 (048) 234 24 37.

Немає коментарів:

Дописати коментар