05 жовтня 2011

Європейські студії і право - нова інформація про онлайн видання з євростудій

Електронне наукове видання "Європейські студії і право" є першим в Україні такої тематики аналітичним часописом науково-практичного спрямування, створеним згідно з міжнародними стандартами академічного видавництва.

Часопис засновано Українською асоціацією європейських студій та Національним університетом "Одеська юридична академія" в рамках проекту імені Жана Моне за підтримки Європейської комісії.

Місією часопису "Європейські студії і право" є поширення наукових знань з європейських студій і права в Україні та за її межами. Часопис має за мету донесення до широких кіл читачів наукових концепцій і розробок у сфері європейського права, зокрема права Європейського Союзу, права Ради Європи, європейської інтеграції України, європейських студій в цілому та їх практичного упровадження. На сторінках часопису відображається розвиток європейського законодавства та європейської правової практики, чинне та перспективне законодавство і правова практика України у їх інтеграційній частині, аналітичні статті та інші матеріали з актуальних питань правового, економіко-правового, соціально-правового характеру та з іншої тематики, пов’язаної з європейською та глобальною інтеграцією та міжнародним співробітництвом. Таким чином, часопис "Європейські студії і право" є одним з перших в Україні наукових видань міждисциплінарного характеру.

Цільова аудиторія часопису: науковці, експерти з європейських студій, правники, депутати всіх рівнів, керівники та менеджери підприємств та інших організацій, державних та муніципальних установ, викладачі та студенти соціальних дисциплін, вчені, усі, хто цікавиться інтеграційними процесами у світі, європейськими студіями, питаннями захисту прав людини.

Матеріали публікуються в авторській версії однією з робочих мов часопису: українською, російською, англійською, французькою або німецькою. Матеріали супроводжуються авторською анотацією українською, російською та англійською мовами. Часопис виходить не рідше ніж два рази на рік. Розрахований на читачів з України, а також на читачів з-поза її меж.

Орієнтовна рубрикація часопису:
· Редакторська сторінка
· Європейське право
· Європейські студії. Євроінтеграційні процеси
· Сторінка молодого вченого
· Практика
· Європейський освітній простір
· Рецензії. Відгуки. Персоналії. Події

Детальніша інформація тут: http://goo.gl/DyBCG, або на сторінці журналу на порталі "Євростудії в Україні" europa.org.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар