01 листопада 2011

ЄС готує новий щорічний звіт з Європейської політики сусідства - запрошуються відгуки

Європейська Комісія та Європейська служба зовнішньої дії запрошують усі зацікавлені сторони надавати інформацію про виконання країнами-партнерами плану дій у рамках Європейської політики сусідства у 2011 році для підготовки нового щорічного звіту.

Мета звіту – оцінити прогрес, досягнутий країнами-учасницями ініціативи у рамках взятих на себе зобов’язань з виконання плану дій з Європейської політики сусідства у 2011 році.

Європейська Комісія та Європейська служба зовнішньої дії розпочали роботу над підготовкою нового щорічного звіту в рамках Європейської політики сусідства за 2011 рік.

Аби забезпечити більшу прозорість та об’єктивність звіту Єврокомісія та Європейська служба зовнішньої дії заохочують усі зацікавлені сторони, неурядові організації та інші організації долучитися до надання будь-якої інформації, звітів або експертних оцінок щодо виконання плану дій за такими критеріями:
- чітко зазначати у заголовку повідомлення країну, щодо якої надається інформація;
- писати стисло та лаконічно;
- інформацію супроводжувати посиланнями (проте слід пам’ятати: остаточний звіт не міститиме жодних джерел та посилань).

Інформація має бути надіслана на адресу: ENP-2012-Progress-Reports@eeas.europa.eu. Останній термін подачі інформації – 1 грудня 2011 року.

Остаточний звіт буде ухвалено навесні 2012 року.

Нагадаємо, що попередній щорічний звіт виконання плану дій у рамках Європейської політики сусідства був опублікований у травні 2010 року.

Звіт охоплює такі країни: Вірменія, Азербайджан, Єгипет, Грузія, Йорданія, Ліван, Ізраїль, Молдова, Марокко, Окуповані Палестинські Території, Туніс та Україна.

Більше інформації:

Більше детальну інформацію щодо цієї новини можна отримати за цим посиланням:
http://ec.europa.eu/world/enp/docs/2011_consultation_en.pdf

Із попередніми звітами щодо прогресу можна ознайомитися за цим посиланням:
http://ec.europa.eu/world/enp/documents_en.htm#3.

Немає коментарів:

Дописати коментар